Forestillinger


Aasen Teater laver teater til tiden. Vi spiller forestillinger, sætter stykker op med børn og unge, står for store egnsspil med mange medvirkende og laver forumteater i plejesektoren og andre sammenhænge.

Forestillinger for børn
Historier – Børn Digter Med.
Børnene er med fra først til sidst. Fire tilfældige ord fra publikum sætter forestillingen i gang. Vores ramme er det klassiske eventyr, hvor det gode og det onde tager livtag med hinanden. Eventyret lever i Åsens HISTORIER – BØRN DIGTER MED. Enkle kulisser, ingen rekvisitter. Masser af spil og fantasi.
Målgruppe: Børn fra 3-8 år og deres forældre.
Ide og koncept: Birthe Rosenfeldt og Lars Olsen

Forestillinger for voksne
Ørkenens Hjerte er en soloforestilling, som er skabt ud fra Antoine de Saint-Exupérys bog “Blæsten Sandet og Stjernerne”.  Monologen handler om en pilot, der sammen med sin mekaniker forulykker i Libyens ørken. Vi møder piloten på en café, hvor han fortæller sin historie. Det handler om overlevelse, om at mangle vand, om at finde mennesker og liv. Forestillingen fortæller om mennesket i dets mest ekstreme nødsituation.
Spilletid:  40 minutter
Instruktion og iscenesættelse: Lars Olsen Aasen. 
Skuespil og tekstbearbejdning : Terkel Hatting

Forumteater
Aasen Teater har arbejdet med Forumteater i mange år. Det særlige ved forumteater er, at publikum bliver aktive deltagere i handlingen. Vi er på vej med en forestilling om overgangen fra arbejdsliv til tilværelsen som pensionist: “Nu har du jo fri, Svend Erik”.