Workshops

TeaterTalent & Cirkus: “Natmandens Blomster”.
Teater- & cirkuskursus for unge på Aasen Teater i efterårsferien, 2016.


Aasen Teater og Det Flyvende Kuffertcirkus står i efterårsferien for teatertalent & cirkus i Nordjylland med et kursus for unge mellem 14. - 24.  Det rummer en indføring i grundlæggende teknikker i optræden, sang, bevægelse, jonglering m.v..
“Natmandens Blomster” hedder det stykke, som vi sætter op. Det er et nyt stykke, som vil blive skabt af deltagerne i samarbejde med professionelle instruktører. Det handler om, at der er brug for din indsats, din krop, din stemme, din iderigdom.
Du bor og arbejder hele efterårsferien på Aasen Teater. Når vi ikke arbejder, har vi det sjovt sammen. Når stykket er færdigt sidst på ugen, tager vi på turné i Brønderslev og Rebild Kommune.
Vi starter søndag d. 16.10. Du vil møde andre unge med mod på teater og cirkus. Du behøver ikke at have prøvet det før. Du skal bare have lyst til det.
Hvordan forestillingen skal se ud? Vi skal også bruge dine ideer og dine historier. Det hele ender med en gadeteaterforestilling.
Projektet løber af staben i efterårsferien, uge 42.

Tid: søndag d. 16.10 kl. 19 til lørdag d. 22.10 kl. 16.

Sted: Aasen Teater, Brødholtvej 120, 9740 Jerslev.   Pris: 1200 kr *.  *) Pris for unge som kommer fra en institution er kr. 1500,-


Aasen Teater er et professionelt teater i Brønderslev Kommune.  “Det Flyvende Kuffertcirkus”  www.kuffertcirkus.dk er et professionelt cirkus i Rebild Kommune. Vi samarbejder med Børns Møde Med Kunsten, BMMK.
Følg med på Facebook : TeaterTalent for Unge.  Tilmeld dig på aasenteater@gmail.com
Åsen Teater, Brødholtvej 120, 9740 Jerslev. 6171734 - 98831888 www.aasen.dk