Aasen Teater laver teater til tiden. Vi spiller forestillinger, sætter stykker op med børn og unge, står for store egnsspil med mange medvirkende og laver forumteater i plejesektoren og andre sammenhænge.

 

 
...

Forestillinger for børn.

Historier – Børn Digter Med.
Børnene er med fra først til sidst. Fire tilfældige ord fra publikum sætter forestillingen i gang. Vores ramme er det klassiske eventyr, hvor det gode og det onde tager livtag med hinanden. Eventyret lever i Åsens HISTORIER - BØRN DIGTER MED. Enkle kulisser, ingen rekvisitter. Masser af spil og fantasi.

Målgruppe: Børn fra 3-8 år og deres forældre.
Ide og koncept: Birthe Rosenfeldt og Lars Olsen

 

Svenske Niels
Svenske Niels er en koncert og teaterforestilling for børn i børnehaver og folkeskolens mindste klasser. Svenske Niels var en spillemand, der kom til Vendsyssel fra Sverige. Han var en ener i sin samtid. Her 150 år efter hans død, lever hans musik stadig.
Svenske Niels handler om drømme, musik og barske virkeligheder i en spillemands liv. En bevægende historie med levende musik og 7 originale kompositioner. Svenske Niels er produceret af Aasen Teater og Brønderslev Kulturskole.
Musik: Svenske Nils
Tekstforfatter: Lars Olsen

 

Egnsspil
Egnsspil i Aasen Teaters forstand er meget store spil, hvor en hel egn lægger alle kræfter sammen for at fortælle en god historie med fynd og klem.  Et rigtigt egnsspil, som skal skabes helt fra grunden, tager som regel flere år. Til gengæld bliver resultatet husket i mands minde.
Aasen Teater har specialiseret sig i store børneegnsspil. Der, hvor drømme fødes og giver næring til et langt liv

 

Forumteater
Aasen Teater har arbejdet med Forumteater i mange år.  Det særlige ved forumteater er, at publikum bliver aktive deltagere i handlingen.  Vi har bl.a. erfaring fra områderne: Demens, folkeskolen, tekniske skoler, faglige organisationer og bedriftssundhedstjenesten. Vi er friske på nye problemstillinger, så hvis I har et emne, I gerne vil have taget op, så ring eller send en mail.